Koen De Clercq

Afdelingsbestuur, Voorzitter WoonAnker, Webmaster CD&V-Temse, Afdelingsbestuur

  • Geboortedatum:

    5 februari 1965

  • Geboorteplaats:

    Temse

10 jaar lang (2000-2010) was ik afdelingsvoorzitter van CD&V-Temse. Het was een echt genoegen om met een dynamische ploeg te werken aan een beter Temse. En de kiezer heeft ons daar voor beloond met een schitterende verkiezingsoverwinning. Nog zeer lang zal ik dit zien als het hoogtepunt van mijn politieke inzet.

Sedert 2000 ben ik ook bestuurder in de SHM "WoonAnker", om dan na de verkiezingen van 2006 voorzitter te worden van de raad van bestuur.
Ondertussen ben ik meer dan 10 jaar voorzitter, hebben we een moderne, eigentijdse en financieel gezond bedrijf opgebouwd. De intense samenwerking tussen mezelf en de directeur (Etienne Audenaert) ligt hier aan de basis.
Vandaag werken we ook aan schaalvergroting. Om de steeds moeilijker normen te bliven behalen, hebben we besloten, zonder dat het moet, om een fusieproject op te zetten met de Waasse Landmaatschappij (koopwoningen, leningen, bouwgronden) en met de GMVW Sint-Gillis-Waas. Samen worden we de financieel sterkst maatschappij uit de gehele regio.
De intenties zijn in ieder geval positief om tegen juni 2018 één grote wase maatschappij in het leven te roepen.

Steendorp heeft opnieuw een cultuurcentrum: De Mosterdpot Vrijdag 22 december was een hoogdag voor Steendorp. Met de opening van…

Lees meer

Expo ‘70 jaar NERO ‘ in Gemeentemuseum Temse doet zijn reputatie van stripgemeente alle eer aan. Op vrijdag 1 december werd de…

Lees meer

WoonAnker neemt elektrische wagen in gebruik Op dinsdag 21 november 2017 heeft WoonAnker zijn eerste elektrische wagen in…

Lees meer

CD&V gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijk te maken. Door onze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze cookies.